Overslaan naar content

Open stage vacature

Op locatie
  • Pijnacker-Nootdorp
Overigehbo, mbo, wo

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Dan kun je via deze open sollicitatie je motivatie(brief) en cv achterlaten. Wij zullen dan kijken of wij jou een passende stage kunnen bieden. We hebben stagemogelijkheden, op zowel mbo-, hbo- als wo-niveau.


Enthousiast geworden?

Wij nemen elk stageverzoek in behandeling en verkennen de mogelijkheden binnen de organisatie. 


Vereisten

Schrijf ons een motivatie

Geef in je motivatie een omschrijving van de stage die je zoekt. Om iets passends voor jou te vinden hebben we het volgende van jou nodig:

  • Hoeveel uur en van wanneer tot wanneer je stage wilt lopen;
  • Geef aan om wat voor type stage het gaat; bijvoorbeeld een meewerk-, onderzoeks- of afstudeerstage;
  • In welk studiejaar je zit;
  • Geef aan wát je zou willen gaan doen, wat je interesse heeft en eventueel binnen welk team je de stage zou willen lopen.


Wie zijn wij?

De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een duurzame, groene gemeente met een centrale ligging. De gemeente groeit hard en dat zorgt voor het ontstaan van interessante werkzaamheden. Een dynamische werkomgeving waar je veel ruimte krijgt voor zelfontplooiing en groei. Het voordeel van het werken voor deze middelgrote gemeente is dat je takenpakket afwisselend is. Bij gemeente Pijnacker-Nootdorp krijg je de kans om daadwerkelijk iets bij te dragen aan de vooruitgang de maatschappij! Ben je klaar om impact te maken? Kom werken bij gemeente Pijnacker-Nootdorp.

  • 450 medewerkers
  • Bijna 60.000 inwoners


Dit bieden wij

Binnen de gemeenten Pijnacker-Nootdorp ontvang je een stagevergoeding voor een werkervaringsplek, praktijk, onderzoeks- of afstudeerstage. Je krijgt hierbij een vergoeding van €585,- bruto per maand (bij een stage langer dan 4 weken). 

Op locatie

of