Skip to content

Over ons

Pijnacker-Nootdorp is een duurzame, groene gemeente met een centrale ligging. De gemeente groeit hard en dat zorgt voor het ontstaan van interessante werkzaamheden. Een dynamische werkomgeving waar je veel ruimte krijgt voor zelfontplooiing en groei. Het voordeel van het werken voor deze middelgrote gemeente is dat je takenpakket afwisselend is. Je krijgt de kans om daadwerkelijk iets bij te dragen aan de vooruitgang de maatschappij! Ben je klaar om impact te maken? Kom werken bij gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Het kantoor

We vinden het belangrijk dat medewerkers gezond en met plezier naar hun werk gaan. We hebben een hele fijne werksfeer en bieden je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast kun je lunchen in ons bedrijfsrestaurant en blijf je op de hoogte in de ontwikkelbibliotheek.

Overleggende collega's
Foto van twee medewerkers
Foto van het gemeentehuis

Ontmoet je collega's

Benieuwd naar met wie je gaat samenwerken? Binnenkort lees je hier verhalen van je aanstaande collega's.

Collega's in overleg
Collega in beeld
Foto van twee medewerkers

In een vogelvlucht...

Pijnacker-Nootdorp heeft op verschillende vlakken een ruim en divers aanbod. Veel mogelijkheden als het gaat om eten en drinken buiten de deur, vier winkelcentra waar het aanbod varieert tussen lokale ondernemers en grote landelijke winkels en een groot sportaanbod waar veel verschillende sporten vertegenwoordigd zijn. Er is voor ieder wat leuks.

Pijnacker-Nootdorp op de kaart

Pijnacker-Nootdorp heeft een centrale ligging tussen Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer. Vanuit alle kanten hebben wij een goede bereikbaarheid. We zijn ontsloten door de rijkswegen A12, A13 en A4 en de provinciale weg N470. Daarnaast hebben we drie stations waar metrolijn E stopt: Pijnacker-Zuid, Pijnacker Centrum en Nootdorp. Met deze Randstadrail ben je binnen 20 minuten in Rotterdam of Den Haag.